Stromy sa obliekajú do šiat z pestrofarebných listov, v záhradách sa usmievajú posledné sladké jablká. Rozlúčme sa s letom šťavnatými koláčmi z jabĺk – sú jednoduché, voňavé, rýchlo upečené, a najmä...
Aký by to bol adventný čas bez vône cukroviniek a medu? Nie sú to však len medovníky, ktoré ho symbolizujú. Inšpirujte sa týmito sladkými tipmi a vyčarujte doma hrejivú sladkú atmosféru.
Čo by to boli vianoce bez medovníku. Prinášame vám jednoduchý recept na kávový medovník, ktorý určite nebude chýbať na vašom vianočnom stole. Prajeme vám dobrú chuť.
Vzduch sa ochladil, deka je na kresle a telo túži po teplom čaji. Vychutnajte si jesennú pohodu v kombinácii so sústami sladkých chlebov, ktorých vôňa navodí adventnú atmosféru...
...
Vzduch sa ochladil, deka je na kresle a telo túži po teplom čaji. Vychutnajte si jesennú pohodu v kombinácii so sústami sladkého pomarančového chleba, ktorého vôňa navodí príjemnú atmosféru!
Bryndza má v slovenskej kuchyni výsostné postavenie. Nie sú to však len halušky, pirohy a jednoduchá nátierka na raňajky, čo z nej dokážete pripraviť. Inšpirujte sa našimi tipmi a prekvapte novými...
Bryndza má v slovenskej kuchyni výsostné postavenie. Nie sú to však len halušky, pirohy a jednoduchá nátierka na raňajky, čo z nej dokážete pripraviť. Inšpirujte sa našimi tipmi a prekvapte novými...
Pravú záhorácke štrudľu si môžete pripraviť podľa podrobných receptov šéfkuchára z malebného relaxačno-zážitkového komplexu Malvázia, blízko dedinky Prievaly v srdci Malých Karpát.
Pohostite rodinu a priateľov tradičným slovenským menu ako od Jánošíka. Dnes vám prinášame recept na strapačky podľa originálnej receptúry lahodnej kuchyne rezortu Drevenice Terchová.
...
Ak do jedla primiešate dlhé špagety, o zaujímavý obed máte postarané. Ak ešte pridáte slaninu a krevety, tak nezabudnite na pikantný Ajvar od Podravky, ktorý sa k nim perfektne hodí.
...
Už pocit, keď pripravujeme niečo pre človeka srdcu blízkeho, nás napĺňa jemným chvením. Bude sa mu naše prekvapenie páčiť? Zachutí mu náš koláčik plný nehy? Čas, ktorý venujeme tomu druhému, je ten...